tom bloemheuvel

MIJN CREDO: NIKS IS ONMOGELIJK

Tom Bloemheuvel FFP CFP is in de periode 1986 tot 2002 in het bankwezen werkzaam geweest in diverse functies. Waaronder assurantie-adviseur, relatiebeheerder bedrijven, financieel adviseur en private banker. In 2002 ben ik met Actufin Financiele Planners & Adviseurs begonnen omdat het bankwezen voor mij een te ambtelijke cultuur begon te krijgen. Ik wil mijn klanten gelukkig maken en 24/7 van dienst zijn. Dus ook in de vakantieperiodes. Dit onderscheid mij van de banken, verzekeraars en de andere tussenpersonen.

Ik ben sinds 1996 gecertificeerd financieel planner en lid van het FFP. De Federatie Financiele Planners is de beroepsvereniging van financieel planners. De financieel planners die zijn aangesloten bij het FFP en zijn opgenomen in het certificeringsregister onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Ik ben in staat u integraal te adviseren over uw financiele toekomst.

 

.

Bloemheuvel Financieel Advies

Tom Bloemheuvel
Financieel Planner

Tom Bloemheuvel
Financieel advies
Charlotte van Bourbonlaan 15
6961 EP Eerbeek
Tel: 0313-655898
Mail: tombloemheuvel@planet.nl