IK GA SCHEIDEN...

Ik ga scheiden…

In de dagelijkse praktijk worden wij regelmatig geconfronteerd met echtscheidingen. Ook mensen die samenwonen met een eigen woning en/of kinderen krijgen te maken met complexe zaken zoals kan ik in de woning blijven wonen, hoeveel kinderalimentatie is reëel, wat zijn de gevolgen voor mijn bedrijf etc.

In 2008 heb ik besloten om mij bij de Scheidingsplanner aan te sluiten. De Scheidingsplanner is een landelijk samenwerkende groep van (echt)scheidingsspecialisten die haar krachten heeft gebundeld in Vereniging De Scheidingsplanner. Wij werken samen op het gebied van kennisoverdracht, opleidingen, marketing, kwaliteitsborging en innovatie m.b.t. alle aspecten die een rol spelen bij een (echt)scheiding.

In 80% van de scheidingsproblemen gaat over geld, dat weten wij als geen ander. Een scheiding regel je nu eenmaal niet op de achterkant van een bierviltje. Maar speelt er meer, zoals emoties en belangen. Het unieke is dat wij alle kennis om uw echtscheiding te begeleiden zelf in huis hebben. Of het nu om de alimentatie, het pensioen, de kinderen, de eigen woning, de fiscale gevolgen, de emoties, juridische zaken of uw eigen bedrijf gaat, bij ons vindt u alle expertise onder een dak. En dat maakt ons nou net even anders dan anderen!

Dat de mensen zeer tevreden zijn over de afwikkeling blijkt wel uit de vele recensies.

Vanaf januari 2019 heb ik besloten om de samenwerking met De Scheidingsplanner te beëindigen en het regelen van echtscheidingen voortaan via Tom Bloemheuvel Financieel Advies te organiseren.

gebroken trouwringen
Bloemheuvel Financieel Advies

Gaat u scheiden? Een goede voorbereiding op het proces is dan de allereerste stap. Ik help u erbij.

Tom Bloemheuvel
Financieel advies
Charlotte van Bourbonlaan 15
6961 EP Eerbeek
Tel: 0313-655898
Mail: tombloemheuvel@planet.nl